Zeebaars met PX marinade

PX marinade:

  • 200ml sherry
  • 100ml sojasaus
  • Meng dit met elkaar en hij is klaar 

Aardappel kaantjes:

  • snijd in hele kleine blokjes
  • Daarna goed spoelen
  • Dan goed drogen
  • En dan rustig frituren op 140c

Dragon cremè:

  • 30 blaadjes dragon
  • 1/2 limoen (sap)
  • Maal het fijn met een staafmixer en dan is je crème klaar.

Limoen gel:

  • 200ml limoen sap
  • 50 gr suiker
  • 5 blaadjes gelatine a 2gr per stuk laat dit afkoelen en draai het daarna fijn

Camaron garnaaltjes:

  • Deze kun je kopen in de Aziatische supermarkt en moet je uitbakken in de frituur op 170°C

Camaron garnaaltjes:

  • 100gr tapioca
  • 75ml ponzu
  • 20 ml sambai azijn
  • Kook de topioca tot dat die gaar is spoel daarna koud en voeg daarna de rest van het receptuur toe laat dit nu een nacht rusten.

Eet smakelijk!

 


Recept voor 4 personen:

Zeebaars: 300 gr (4 filets)

Wil jij dit gerecht thuis proberen?

Bestel jouw zeebaars dan HIER

Recept van: Frank van Delft

Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!