Zeebaars met PX marinade
PX marinade:
- 200ml sherry
- 100ml sojasaus
- Meng dit met elkaar en hij is klaar
Aardappel kaantjes:
- snijd in hele kleine blokjes
- Daarna goed spoelen
- Dan goed drogen
- En dan rustig frituren op 140c
Dragon cremè:
- 30 blaadjes dragon
- 1/2 limoen (sap)
- Maal het fijn met een staafmixer en dan is je crème klaar.
Limoen gel:
- 200ml limoen sap
- 50 gr suiker
- 5 blaadjes gelatine a 2gr per stuk laat dit afkoelen en draai het daarna fijn
Camaron garnaaltjes:
- Deze kun je kopen in de Aziatische supermarkt en moet je uitbakken in de frituur op 170°C
Camaron garnaaltjes:
- 100gr tapioca
- 75ml ponzu
- 20 ml sambai azijn
- Kook de topioca tot dat die gaar is spoel daarna koud en voeg daarna de rest van het receptuur toe laat dit nu een nacht rusten.
Eet smakelijk!