Veelgestelde vragen
Levering en bezorging
Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Vrijwel al onze vis wordt vacuüm verpakt en in een speciale verpakking met recyclebare koelelementen geleverd. Hierdoor blijft onze vis in perfecte conditie tijdens het transport.
Waar leveren jullie allemaal?
Wij kunnen onze bestellingen in heel Nederland (uitgezonderd van waddeneilanden en het Kaag eiland) en België (Vlaanderen en inclusief Brussel) leveren.
Op welke dagen leveren jullie?
Wij leveren van maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 22:00 uur.
Dit betekent dat alle bestellingen die van vrijdag t/m zondag geplaatst worden, maandag geleverd zullen worden.
Om er zeker van te zijn dat jouw bestelling op tijd aankomt dien je hem de dag voor levering voor 21:00 uur te plaatsen.
Wat zijn de bezorgkosten?
Wij hanteren een minimaal bestelbedrag van €20,-
Verzending binnen Nederland
Tot €50,- betaal je €4.95 verzendkosten.
Vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis.
Verzending naar België
Tot €50,- betaal je €8.95 verzendkosten.
Vanaf €50,- betaal je €5,95 verzendkosten.
Vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis.
Wat als ik niet thuis ben?
Als u niet thuis kan zijn op de tijd en datum dat u pakketje afgeleverd wordt, kan u dit veranderen bij de track & trace. Zet hier u favoriete buur of waar het pakketje naast het huis afgeleverd/neergezet kan worden.
Bewaren en invriezen
Hoelang kan ik mijn vis bewaren?
Op al onze producten zit een label met de houdbaarheidsdatum. Tevens wordt bijna al onze vis individueel vacuüm verpakt. Hierdoor is de vis langer houdbaar dan vis die niet vacuüm verpakt is.
Benieuwd of jij jouw vis kan invriezen? Lees het kopje: kan ik mijn vis invriezen?
Kan ik mijn vis invriezen?
Het is mogelijk om de producten thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid aanzienlijk te verlengen. Voor producten die uit de diepvries geleverd worden (zie productomschrijving) kunnen deze soms lichtelijk ontdooid zijn. Wij raden dan aan om deze bij levering in de vriezer te bewaren of dezelfde dag te consumeren.
Indien eerder ingevroren vis helemaal ontdooid is, adviseren wij deze te bewaren in de koelkast en binnen 2 dagen te consumeren.
Mosselen en oesters kan je altijd het beste in de koelkast bewaren.