Levering en bezorging

Vrijwel al onze vis wordt vacuüm verpakt en in een speciale verpakking met recyclebare koelelementen geleverd. Hierdoor blijft onze vis in perfecte conditie tijdens het transport.

Wij kunnen onze bestellingen in heel Nederland (uitgezonderd van waddeneilanden en het Kaag eiland) en België (Vlaanderen en inclusief Brussel) leveren.

Wij leveren van maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 22:00 uur.

Dit betekent dat alle bestellingen die van vrijdag t/m zondag geplaatst worden, maandag geleverd zullen worden.

Om er zeker van te zijn dat jouw bestelling op tijd aankomt dien je hem de dag voor levering voor 23:59 uur te plaatsen.

Wij hanteren een minimaal bestelbedrag van €25,-

Verzending binnen Nederland
Tot €50,- betaal je €8,95 verzendkosten. Vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis.

Verzending naar België
Tot €50,- betaal je €6.95 verzendkosten. Vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis.

Als je niet thuis kan zijn op de tijd en datum dat jouw pakket afgeleverd wordt, kun je dit veranderen bij de Track & Trace. De Track & Trace ontvang je op de dag van levering. Geef bijvoorbeeld je favoriete buur op of waar het pakket naast het huis afgeleverd/neergezet kan worden. Doe je een adreswijziging na 15:00? Dan bezorgen we jouw pakket de volgende werkdag.

Bewaren

Op al onze producten zit een label met de houdbaarheidsdatum. Tevens wordt bijna al onze vis individueel vacuüm verpakt. Hierdoor is de vis langer houdbaar dan vis die niet vacuüm verpakt is.