The Fishlovers | Over Ons – The FishLovers lcp

Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag gekoeld geleverd! Gratis bezorging vanaf €50,-

Ons verhaal

Wie zijn wij?
Wij zijn The Fish Lovers. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is dat wanneer je wilt genieten van een gerecht met zeevruchten, topkwaliteit en versheid voorop staan. Daarom zijn de professionals waar onze vis, schaal- en schelpdieren vandaan komen met zorg door ons geselecteerd.

Door vis specialisten, voor thuischefs
Onze kennis, verkregen met jarenlange ervaring in toprestaurants, vertalen wij als visspecialisten naar gemak voor jou als thuiskok. Dezelfde hoge kwaliteit vis, schaaldieren en schelpdieren die je krijgt in een sterrenrestaurant bij jou thuis brengen is onze missie. Want ook thuis wil jij als visliefhebber de beste vis die smelt op je tong. De meest exquisiete kaviaar. Zodat jij bij de eerste hap alleen nog maar je ogen kunt sluiten en sprakeloos geniet. Waarom zou je voor minder gaan?

Gezond genieten
Nederland staat bekend om zijn viscultuur. Gerookte paling, Hollandse garnalen, rauwe haring met een uitje. En toch eten we als volk maar gemiddeld 16 gram vis per dag. Dat vinden wij jammer, want naast dat vis heerlijk en ontzettend veelzijdig is, is het ook heel gezond. Vis, schelp- en schaaldieren zijn een hoogwaardige bron van veel mineralen, vitamine D en omega-3 en -6 vetzuren. Voedingsstoffen waar onze moderne samenleving maar al te vaak te weinig van binnenkrijgt. En daar willen The Fish Lovers verandering in brengen. Hoe?

Door het eten van verse vis van hoge kwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. Zo ben je niet afhankelijk van het aanbod in jouw supermarkt, of de visboer die te ver weg is om even naartoe te gaan. En ben je verzekerd van de beste uit het water, vers bij je thuis: altijd voor een scherpe prijs. Want gemak hoeft niet onder te doen aan kwaliteit.

Sluiten (esc)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op je eerste bestelling!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen