Tagliatelle in een romig sausje met erwtjes en zalmhaasje

Bereidingswijze:

  • kook de pasta en de erwten in 2 verschillende pannen 
  • bak ondertussen de zalm in wat olijfolie 
  • giet de pasta en de erwten af en voeg ze aan elkaar toe
  • doe er de room bij en het sap van een halve citroen 
  • rasp er ongeveer 100 gram parmezaanse kaas bij en kruid het af met peper en zout
  • schik de pasta op een bord en lepel er wat roomsaus en erwtjes bij 
  • leg de zalm op de pasta en werk het eventueel af met wat extra parmezaanse kaas.

Eet smakelijk!

 


Ingrediënten:

  • 4 zalmhaasjes a 200 gr
  • 400 gram tagliatelle 
  • 500 gram erwten 
  • 200 ml lichte room 
  • 100 gram parmezaanse kaas 
  • olijfolie 
  • peper en zout 
  • sap van een halve citroen 

Wil jij dit gerecht thuis proberen?

Bestel jouw zalm dan HIER

Recept van: la_cucina_belga

Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!