Tagliatelle in een romig sausje met erwtjes en zalmhaasje

Ingrediënten:

  • 4 zalmhaasjes a 200 gr
  • 400 gram tagliatelle 
  • 500 gram erwten 
  • 200 ml lichte room 
  • 100 gram parmezaanse kaas 
  • olijfolie 
  • peper en zout 
  • sap van een halve citroen 

Bereidingswijze:

  • kook de pasta en de erwten in 2 verschillende pannen 
  • bak ondertussen de zalm in wat olijfolie 
  • giet de pasta en de erwten af en voeg ze aan elkaar toe
  • doe er de room bij en het sap van een halve citroen 
  • rasp er ongeveer 100 gram parmezaanse kaas bij en kruid het af met peper en zout
  • schik de pasta op een bord en lepel er wat roomsaus en erwtjes bij 
  • leg de zalm op de pasta en werk het eventueel af met wat extra parmezaanse kaas.

Eet smakelijk!


Wil jij dit gerecht thuis proberen?

Bestel jouw zalm dan HIER
Recept van: la_cucina_belga

Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment