Kabeljauw uit de oven met een korstje van chorizo en broodkruim

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng alles (behalve de vis) fijn met een keukenmachine.
  • Bestrooi de vis met zout en peper.
  • Druk het chorizomengsel op de vis en zet deze een half uur koel weg.
  • Haal de vis uit de koeling en stop hem voor 10 - 12 minuten in de oven. Let op: check eerst altijd 1 filet of die volledig gaar is voordat je het uitserveert.
  • Strooi de peterselie over de vis en genieten maar!
  • PS. Ook erg lekker met een salade en aardappelpartjes.
  • Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw kabeljauw haas dan HIER

Recept van:
style_in_the_kitchen


INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN:

  • 4x kabeljauw haas zonder vel a 220 gr
  • Een stukje chorizo
  • 100 gr broodkruim
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 20 gr boter
  • 2 eetlepels peterselie blaadjes (als laatste toevoegen)
  • Verse peper en zout
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!