Kabeljauw haas met Panko korst uit de oven met asperge puntjes en gepoft mini pomodori tomaten

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180graden
  • Vet de bodem van een ovenschotel in met olijfolie.
  • Hak de peterselie, bieslook en knoflook fijn.
  • Meng met de panko.
  • Voeg hierbij ongeveer 1el fijngehakte citroenzeste.
  • Kruid de mengeling met peper en zout.
  • Giet hierbij ongeveer 3 a 4 el olijfolie en roer even goed door.
  • Leg de kabeljauwhaasjes/ filets in de ovenschaal.
  • Verdeel het pankomengsel over de stukjes vis.
  • Leg de mini pomodori tomaatjes en asperges puntjes erbij en bestrooi met zout en peper
  • Zet in de oven en bak de vis gaar in ongeveer 20 a 25 min.
  • Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw kabeljauw haas dan DIRECT TOEVOEGEN IN WINKELMANDJE

Recept van:
Just One Chef


Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 stukjes kabeljauwhaas a 220 gr
  • 40gr panko
  • 1 teentje knoflook gesnipperd
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • 1 eetlepel gehakte bieslook
  • 1 citroen (zeste)
  • 2 trosjes mini pomodori tomaatjes
  • 1 pakje aspergepuntjes
  • Olijfolie
  • Zout en peper
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!