Kabeljauw haas met Panko korst uit de oven met asperge puntjes en gepoft mini pomodori tomaten
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180graden
- Vet de bodem van een ovenschotel in met olijfolie.
- Hak de peterselie, bieslook en knoflook fijn.
- Meng met de panko.
- Voeg hierbij ongeveer 1el fijngehakte citroenzeste.
- Kruid de mengeling met peper en zout.
- Giet hierbij ongeveer 3 a 4 el olijfolie en roer even goed door.
- Leg de kabeljauwhaasjes/ filets in de ovenschaal.
- Verdeel het pankomengsel over de stukjes vis.
- Leg de mini pomodori tomaatjes en asperges puntjes erbij en bestrooi met zout en peper
- Zet in de oven en bak de vis gaar in ongeveer 20 a 25 min.
- Eet smakelijk!
Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw kabeljauw haas dan DIRECT TOEVOEGEN IN WINKELMANDJE
Recept van:
Just One Chef