Dorade gerookt op cederhout

Bereiding:

  • Verwarm de BBQ op direct vuur naar 190 graden. Laat het cederhouten plankje ca. 20 minuten onder water liggen.
  • Verwijder de vinnen, ingewanden en de schubben. Snij de vis diagonaal in.
  • Besprenkel de vis met olijfolie en vervolgens met kruiden aan de binnen, en buitenzijde.
  • Snij de citroen in partjes en leg ze bovenop en in de vis. Doe hetzelfde met de tijm.
  • Leg de vis met het plankje op de BBQ en gril de vis in ca. 15-20 minuten gaar.
  • Serveer met gebakken aardappels en gegrilde groenten.
  • Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw dorade dan HIER

Recept van:
bEGGyardChef


Ingrediënten voor 4 personen:

  • Dorade (4 stuks)
  • Citroen (2 stuks)
  • Thijm
  • Viskruiden
  • Olijfolie
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!