Sliptongen met huisgemaakte remouladesaus
Ingrediënten voor 4 personen:
8 sliptongen
50 gram boter
2 eetlepels olie
100 gram bloem
15 gram vers gesnipperd sjalot
30 gram gesneden augurk
5 gram kappertjes
4 eetlepels mayonaise
3 gram gesneden peterselie
3 theelepels mosterd
1 eetlepel kwark
Zout en peper
50 gram boter
2 eetlepels olie
100 gram bloem
15 gram vers gesnipperd sjalot
30 gram gesneden augurk
5 gram kappertjes
4 eetlepels mayonaise
3 gram gesneden peterselie
3 theelepels mosterd
1 eetlepel kwark
Zout en peper
Bereidingswijze:
Verwarm in een grote pan 50 gram boter en 2 eetlepels olie en laat dit smelten.
Haal de sliptongen door de bloem en schud daarna goed af.
Bak de sliptongen circa 2 min per kant.
Meng alle ingrediënten voor de remouladesaus door elkaar.
Haal de sliptongen door de bloem en schud daarna goed af.
Bak de sliptongen circa 2 min per kant.
Meng alle ingrediënten voor de remouladesaus door elkaar.
Eet smakelijk!
Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw slibtongen dan HIER
Recept van: