Sliptongen met huisgemaakte remouladesaus

Ingrediënten voor 4 personen:

8 sliptongen
50 gram boter
2 eetlepels olie
100 gram bloem
15 gram vers gesnipperd sjalot
30 gram gesneden augurk
5 gram kappertjes
4 eetlepels mayonaise
3 gram gesneden peterselie
3 theelepels mosterd
1 eetlepel kwark
Zout en peper

Bereidingswijze:

Verwarm in een grote pan 50 gram boter en 2 eetlepels olie en laat dit smelten. 
Haal de sliptongen door de bloem en schud daarna goed af. 
Bak de sliptongen circa 2 min per kant. 
Meng alle ingrediënten voor de remouladesaus door elkaar.
Eet smakelijk!
Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw slibtongen dan HIER
Recept van:

Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment