Ervaar de mogelijkheden van Verse Vis met Chef Danny!

Chef Danny Jansen, bekend van televisie en zijn culinaire kookboeken is het nieuwe gezicht van The FishLovers. Danny gaat als vakman en visliefhebber, heerlijke en toegankelijke recepten met jou delen.

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden. Met zijn handige tips wordt vis eten leuk, makkelijk én kun jij gezond genieten. Benieuwd naar zijn tips? Bekijk de eerste video’s hieronder.

Danny gaat ook op zoek naar de lekkerste vissoorten en de verhalen achter de vis. Het aanbod van vis, schaal- en schelpdieren is zo groot, er is altijd wel een verassing te bedenken.

Danny & The FishLovers

Ook Danny is enthousiast over de samenwerking met The FishLovers; “Verse vis is niet alleen heerlijk maar ook erg gezond. Het biedt zo veel mogelijkheden voor lekkere en makkelijke gerechten, maar is ook een vaste basis voor een prachtige Kerst. Door de variatie zijn er veel leuke ideeën en tips, aangevuld met vaak bijzondere achtergrondverhalen. Ik kijk er naar uit om die met jullie te delen!”


Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment

Garnalen, Gamba’s en Scampi’s, grote keuze bij The Fishlovers

Garnalen, Gamba’s en Scampi’s, grote keuze bij The Fishlovers

Danny kiest voor een heerlijk gerecht met kleine scampi’s door de pasta. Heerlijk van smaak en met een zoetig accent. Hij maakt het af...

Kibbeling, de nummer 1 in Nederland

Kibbeling, de nummer 1 in Nederland

Het meest verkochte stukje vis dat vaak als tussendoortje wordt gegeten. Danny maakt zijn eigen verse versie op basis van onze Vismix. Ook hier...

Oesters, maar dan net even anders!

Oesters, maar dan net even anders!

Danny gaat aan de slag met Oesters. Uit ons grote assortiment heeft hij een heerlijke keuze kunnen maken. Hij legt ook goed uit hoe...

Kreeft, haal het restaurant in huis

Kreeft, haal het restaurant in huis

Een super makkelijk te bereiden Kreeft Popsicle. Ontdooien en de al gekookte kreeft is klaar om er heerlijke gerechten mee te maken. Danny maakt...

Tarbot, nu ook een versie vanuit de Aqua Cultuur

Tarbot, nu ook een versie vanuit de Aqua Cultuur

Danny maakt een heerlijk tarbot die hij zelf fileert. Het neusje van de Zalm maar dan geen Zalm. Hij legt uit wat de tarbot...

De Kreeftenbisque met vele mogelijkheden

De Kreeftenbisque met vele mogelijkheden

Naast de vissoep is er natuurlijk ook de Kreeftenbisque. Zelf maken kost veel tijd dus gebruik onze kant en klare delicatesse en varieer met...

De populaire Zeewolf

De populaire Zeewolf

We zien steeds meer interesse voor deze heerlijke Zeewolf. Daarom hebben we Danny gevraagd een mooi gerecht te maken met deze heerlijke vis. En...

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!