Ervaar de mogelijkheden van Verse Vis met Chef Danny!

Chef Danny Jansen, bekend van televisie en zijn culinaire kookboeken is het nieuwe gezicht van The FishLovers. Danny gaat als vakman en visliefhebber, heerlijke en toegankelijke recepten met jou delen.

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden. Met zijn handige tips wordt vis eten leuk, makkelijk én kun jij gezond genieten. Benieuwd naar zijn tips? Bekijk de eerste video’s hieronder.

Danny gaat ook op zoek naar de lekkerste vissoorten en de verhalen achter de vis. Het aanbod van vis, schaal- en schelpdieren is zo groot, er is altijd wel een verassing te bedenken.

Danny & The FishLovers

Ook Danny is enthousiast over de samenwerking met The FishLovers; “Verse vis is niet alleen heerlijk maar ook erg gezond. Het biedt zo veel mogelijkheden voor lekkere en makkelijke gerechten, maar is ook een vaste basis voor een prachtige Kerst. Door de variatie zijn er veel leuke ideeën en tips, aangevuld met vaak bijzondere achtergrondverhalen. Ik kijk er naar uit om die met jullie te delen!”

De populaire Zeewolf

We zien steeds meer interesse voor deze heerlijke Zeewolf. Daarom hebben we Danny gevraagd een mooi gerecht te maken met deze heerlijke vis. En dat is gelukt. “Ik denk meteen aan notenboter, hier gebruik ik hazelnoten voor. Ik voeg ook een rucola stamppot bij, heerlijk!”. Een verrassend recept en natuurlijk weer makkelijk te bereiden.

 

De Kreeftenbisque met vele mogelijkheden

Naast de vissoep is er natuurlijk ook de Kreeftenbisque. Zelf maken kost veel tijd dus gebruik onze kant en klare delicatesse en varieer met venkel, een heerlijke toevoeging voor de smaak. Om van de bisque een maaltijd te maken kan er heel goed een Vismix aan worden toegevoegd. Danny kon het niet laten en voegde ook de gamba’s toe, Een heerlijk maaltijd soep en zo klaar!

 

Kreeft, haal het restaurant in huis

Een super makkelijk te bereiden Kreeft Popsicle. Ontdooien en de al gekookte kreeft is klaar om er heerlijke gerechten mee te maken. Danny maakt een bijzondere salade met aubergine kaviaar. Wij hadden er nog nooit van gehoord maar nu is het ook 1 van onze favorieten! Kijk hoe Danny deze bijzondere en makkelijke salade maakt, genieten!

 

Tarbot, nu ook een versie vanuit de Aqua Cultuur

Danny maakt een heerlijk tarbot die hij zelf fileert. Het neusje van de Zalm maar dan geen Zalm. Hij legt uit wat de tarbot voor een vis is en maakt een heerlijk gerecht met verse roer gebakken spinazie en een heerlijke aardappelpuree. Het maakt het af met salie, Danny blijft verrassen!

 

Oesters, maar dan net even anders!

Danny gaat aan de slag met Oesters. Uit ons grote assortiment heeft hij een heerlijke keuze kunnen maken. Hij legt ook goed uit hoe de oester open te maken en te prepareren. Uiteindelijk maakt hij 2 variaties, een Aziatische en een heerlijke Oester gegratineerd met zelf gemaakte bechamelsaus. Een echte traktatie!

 

Kibbeling, de nummer 1 in Nederland

Het meest verkochte stukje vis dat vaak als tussendoortje wordt gegeten. Danny maakt zijn eigen verse versie op basis van onze Vismix. Ook hier weer verrassende elementen en natuurlijk een zelf gemaakte remoulade saus en hij gebruikt mooie nieuwe zonnebloem olie. Ook nu weer maakt Danny een heerlijk krokant gerecht, smullen bij de borrel!

Garnalen, Gamba’s en Scampi’s, grote keuze bij The Fishlovers

Danny kiest voor een heerlijk gerecht met kleine scampi’s door de pasta. Heerlijk van smaak en met een zoetig accent. Hij maakt het af met spinazie en zongedroogde tomaten. Dit recept is een goed voorbeeld van hoe makkelijk en snel je vis kan bereiden, voor elk moment van de week.


Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment