Bezorging en levering

Zo ziet het bezorgingsproces eruit 

Na het plaatsen van jouw bestelling in onze webshop, wordt er in de vroege ochtend de vis verwerkt en verpakt. Als je bijvoorbeeld mosselen bestelt, zijn die dezelfde nacht nog gevangen en zullen wij ze in de ochtend verpakken, verser dan dit krijg je ze niet!

Om jouw verse vis ook zo vers mogelijk bij jou thuis te bezorgen maken wij gebruik van speciale verpakkingen en herbruikbare koelelementen. Dit zorgt ervoor dat jouw verse vis die avond gekoeld thuis geleverd wordt.

Bestel- en bezorgtijden

Voor onze bestellingen hanteren wij: op zondag t/m donderdag voor 23:59 uur besteld is de volgende dag tussen 17:00 uur en 22:00 uur geleverd.

The FishLovers kiest hiervoor omdat de meeste mensen op maandag t/m vrijdag na 17:00 uur thuis zijn waardoor wij 99,5% van al onze bestellingen kunnen uitleveren. Het voordeel hiervan is dat de bezorger slechts 1 keer hoeft te rijden waardoor er minder CO2 uitstoot oplevert.

Mochten wij onverhoopt jouw bestelling toch niet kunnen afleveren? Geen zorgen. Wij hebben regionaal koelcellen staan waar jouw bestelling wordt geplaatst en wij zullen hem de volgende dag opnieuw aanbieden.

Verpakking en houdbaarheid:

Op al onze producten zit een label met de houdbaarheidsdatum. Alle verse visproducten worden individueel vacuüm verpakt wat resulteert in een lange houdbaarheid van ca. 5 dagen. Het is mogelijk om de producten thuis in te vriezen en daarmee de houdbaarheid aanzienlijk te verlengen. Voor producten die uit de diepvries geleverd worden (zie product omschrijving) kunnen deze soms lichtelijk ontdooid zijn bij aflevering. Wij raden aan om deze bij levering binnen 2 dagen te consumeren. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice of bekijk hier onze meest gestelde vragen.