Zeebaars gerookt op cederhout

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Zeebaars (4 stuks)
  • Citroen ( 2 stuks)
  • Thijm
  • Viskruiden
  • Olijfolie

Bereiding:

  • Verwarm de BBQ op direct vuur naar 190 graden. Laat het cederhouten plankje ca. 20 minuten onder water liggen.
  • Verwijder de vinnen, ingewanden en de schubben. Snij de vis diagonaal in.
  • Besprenkel de vis met olijfolie en vervolgens met kruiden aan de binnen- en buitenzijde.
  • Snij de citroen in partjes en leg ze bovenop en in de vis. Doe hetzelfde met de tijm.
  • Leg de vis met het plankje op de BBQ en grill de vis in ca. 15-20 minuten gaar.
  • Serveer met gebakken aardappels en gegrilde groenten.

Eet smakelijk!


Wil jij dit gerecht thuis proberen?

Bestel jouw zeebaars dan HIER

Recept van: beggyardchef


Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment