Zalmtartaar

Recept voor 4 personen:

  • 250 gram Noorse zalm zonder vel
  • 1 citroen
  • 1 avocado
  • 1 kleine sjalot
  • Olijfolie
  • Zeezout
  • Rijstpapier

Bereiding:

Als eerste gaan we de zalm snijden. Neem een goed scherp mes. De makkelijkste manier is door eerst plakjes af te snijden, daarna reepjes en uit eindelijk blokjes. Doe dit in een kom en breng de Noorse zalm op smaak met wat citroenrasp, grof zout en gemalen peper. Laat dit nu even marineren. Snipper de sjalot en meng dit samen met de avocado tot een glad geheel. Voeg hier wat peper, zout en olijfolie aan toe. Om het helemaal af te maken zou ik er een geroosterd broodje bij serveren met wat olijfolie er overheen.
Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw zalm dan HIER
Recept van: Floris Zwanenburg


Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment