Tonijn met paling

Brick cilinder:

  • Uitsteken of snijden naar eigen wens
  • Je kunt het kopen bij de groothandel genaamd brickdeeg.
  • Afbakken op 170 graden --> 8 minuten

Dashi iota:

  • Je kunt dashi poeder kopen bij de groothandel
  • Meng 2 zakjes met 100 ml water, breng dit aan de kook.
  • Voeg 1/2 blaadje gewelde gelatine toe en laat die afkoelen

Groene olie:

  • Doe 200 ml neutrale olie in een maatbeker met 20 gr bieslook en 20 gr peterselie, maal dit fijn met een staafmixer en verwarm dit tot 70 graden zeef het nu en laat de olie afkoelen.

Krokante bundelzwam:

  • Maak beslag met 200gr bloem 100ml water en 4gram zout doe er een theelepel sesam doorheen en haal hier de bundelzwam doorheen om ze vervolgens te frituren doe dit op 175 graden

Wasabi creme:

  • Doe 200gr Japanse mayo in een bakje voeg hier 5gr wasabi aan toe en meng dit tot een gladde massa.

Kombu creme:

  • Je kunt kombu pasta kopen bij de groothandel, meng dit met water naar eigen gewenste dikte en hij is klaar.

Yakatori creme:

  • Dit kun je kopen bij de groothandel

Zeewierpoeder:

  • Dit kun je kopen bij de groothandel

Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw tonijn dan HIER

Recept van:
Frank van Delft


Gerecht 1: tonijn/paling voor 4 personen

  • Tonijn: 160 gr
  • Paling: 100 gr
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!