Oesters met bieslook en framboos vinaigrette

Bereiding:

We beginnen met het maken van de bieslook mayonaise. Snijd de bieslook fijn, doe daar 4 el mayonaise bij. Neem een klein sjalotje, snijd deze fijn en meng met 8 a 10 eetlepels frambozen azijn. Neem een oestermes en steek hem voorzichtig in de puntige kant van de oester. Snijd de sluitspier los en keer de oester om. Leg de oester op grof zeezout of cruced ice. Maak de oester af met de sjalot-framboosvinaigrette en de bieslook mayonaise.

Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw Gillardeau oesters dan HIER

Recept van:
Floris Zwanenburg


Ingrediënten voor 4 personen:

  • 12 x Gillardeau oester no. 4
  • 8 stengels bieslook
  • 8 el frambozenazijn
  • Kleine sjalot
  • 4 el mayonaise
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!