Mosselen in curry

Bereidingswijze:

  • Verhit de olie voeg de knoflook gember rode peper en de doormidden gebroken sereh toe en fruit dit kort.
  • Voeg de groentenbouillion tablet toe en de kokosmelk en de kerrie.
  • Voeg de mosselen toe aan de curry en de fijngesneden groenten naar keuze. laat dit even zachtjes doorkoken.. totdat de schelpjes open staan.
  • Bestrooi met de bosui en serveer dit met rijst en evt stokbrood met aioili.
  • Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw mosselen dan HIER

Recept van:
style_in_the_kitchen


Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 eetl neutrale olie
  • Mosselen 4 kg
  • 4 teentjes geraspte teentje knoflook
  • 2 tl geraspte gemberwortel
  • 2 rode pepers
  • 2 stengels sereh
  • 2tl kerrie madras
  • 450 ml kokosmelk
  • Limoensap
  • Groenten naar keuze
  • Lente ui
  • 1 groententablet
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!