Gamba's in zoetzure saus

Bereiding:

  • Steek de BBQ aan en verwarm tot 180 graden met een skillet op direct vuur.
  • Snij de ananas, verwijder de kern en snij in blokjes van ca. 1,5 x 1,5cm.
  • Snij de knoflook en peterselie fijn.
  • Bak wanneer de BBQ en skillet op temperatuur zijn de knoflook aan.
  • Voeg daarna de gamba’s toe en bak ze in 2-3 minuten mooi roze aan beide kanten.
  • Voeg vervolgens de gembersiroop, sweet chilisaus en ketjap toe en roer goed door.
  • Als laatste mogen de blokjes ananas erbij en verwarm nog een minuut.
  • Haal de skillet van het vuur en garneer met de peterselie. Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw gamba's dan HIER

Recept van:
bEGGyardChef


Ingrediënten voor 4 personen:

  • Black tiger gamba’s (1 kg)
  • Knoflook (3 tenen)
  • Ananas (1 stuk)
  • Ketjap manis (4 eetlepels)
  • Sweet chilisaus (3 eetlepels)
  • Gembersiroop (2 eetlepels)
  • Platte peterselie
  • Stokbrood
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!