Gamba's in knoflookboter

Bereiding:

  • Snij de knoflook in kleine stukjes en doe samen met de olijfolie en gepelde gamba’s in een schaal en zet afgedekt in de koelkast weg voor 1-2 uur.
  • Verwarm de BBQ met een gietijzeren pan op direct vuur voor op 180 graden.
  • Bak de gamba’s ca. 1 minuut per kant tot ze mooi roze zijn.
  • Voeg de knoflookboter toe en roer door tot het goed gesmolten is.
  • Haal de gietijzeren pan van het vuur en decoreer met peterselie.
  • Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw gamba's dan HIER

Recept van:
bEGGyardChef


Ingrediënten voor 4 personen:

  • Black tiger gamba’s ( 1kg, 13/15)
  • Knoflook (3 tenen)
  • Olijfolie (4 eetlepels)
  • Knoflookboter (100g)
  • Peterselie
  • Stokbrood
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!