Zeebaars met PX marinade

Recept voor 4 personen:
Zeebaars: 300 gr (4 filets)
Px marinade:
⁃ 200ml sherry
⁃ 100ml sojasaus
⁃ Meng dit met elkaar en hij is klaar
Aardappel kaantjes:
⁃ snijd in hele kleine blokjes
⁃ Daarna goed spoelen
⁃ Dan goed drogen
⁃ En dan rustig frituren op 140c
⁃ Daarna goed spoelen
⁃ Dan goed drogen
⁃ En dan rustig frituren op 140c
Dragon crème:
⁃ 200 gr Japanse mayo
⁃ 30 blaadjes dragon
⁃ 1/2 limoen (sap)
⁃ Maal het fijn met een staafmixer en dan is je crème klaar.
⁃ 30 blaadjes dragon
⁃ 1/2 limoen (sap)
⁃ Maal het fijn met een staafmixer en dan is je crème klaar.
Limoen gel:
⁃ 200ml limoen sap
⁃ 50 gr suiker
⁃ 5 blaadjes gelatine a 2gr per stuk laat dit afkoelen en draai het daarna fijn
⁃ 50 gr suiker
⁃ 5 blaadjes gelatine a 2gr per stuk laat dit afkoelen en draai het daarna fijn
Camaron garnaaltjes:
⁃ Deze kun je kopen in de Aziatische supermarkt en moet je uitbakken in de frituur op 170°C
Ponzu kaviaar:
⁃ 100gr tapioca
⁃ 75ml ponzu
⁃ 20 ml sambai azijn
⁃ Kook de topioca tot dat die gaar is spoel daarna koud en voeg daarna de rest van het receptaar toe laat dit nu een nacht rusten.
⁃ 75ml ponzu
⁃ 20 ml sambai azijn
⁃ Kook de topioca tot dat die gaar is spoel daarna koud en voeg daarna de rest van het receptaar toe laat dit nu een nacht rusten.
Eet smakelijk!
Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw zeebaars dan HIER
Recept van: