The Fishlovers | Pellericca Rijkelijk Leder – The FishLovers lcp

Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag gekoeld geleverd! Gratis bezorging vanaf €50,-

PelleRicca " Rijkelijk leder"

Over PelleRicca:

Pellericca is een familiebedrijf, welke zich richt op de beste kwaliteit lederen producten. PelleRicca , Italiaans voor " Rijkelijk leder".

Al onze lederen producten zijn vakkundig gemaakt met de beste soorten geselecteerd leder. Wij doen geen kwaliteit concessies aan ons leder. Door de eigen productie, zonder extra schakels, kunnen wij onze top kwaliteit lederen producten zeker betaalbaar aanbieden.

PelleRicca staat als merk bekend om zijn hoge kwaliteit lederwaren. Met de Italiaanse inslag van kwaliteit, duurzaamheid en eenvoud zijn PelleRicca producten gemaakt voor langdurig plezierig gebruik.

Onze lederen schorten hebben een schouderband welke beter zit dan een nek band. De schorten zijn zeer vakkundig afgewerkt en dit zal u jarenlang plezier opleveren. Tevens is er een kleine messenhouder toegevoegd, wat ook nog eens veel mooier en stoerder staat.

 Meer weten over Pelle Ricca en haar prachtige lederwaren? Bekijk hun website HIER

In samenwerking met PelleRicca geven we €30,- shoptegoed bij The FishLovers. Koopt u een mooi lederen schort bij PelleRicca, dan krijgt u maar liefst voor €30,- shoptegoed.

Sluiten (esc)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op je eerste bestelling!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen