Gamba's in knoflookboter

Ingrediënten voor 4 personen:

Black tiger gamba’s ( 1kg, 13/15)
Knoflook (3 tenen)
Olijfolie (4 eetlepels)
Knoflookboter (100g)
Peterselie
Stokbrood

Bereiding:

Snij de knoflook in kleine stukjes en doe samen met de olijfolie en gepelde gamba’s in een schaal en zet afgedekt in de koelkast weg voor 1-2 uur.
Verwarm de BBQ met een gietijzeren pan op direct vuur voor op 180 graden.
Bak de gamba’s ca. 1 minuut per kant tot ze mooi roze zijn.
Voeg de knoflookboter toe en roer door tot het goed gesmolten is.
Haal de gietijzeren pan van het vuur en decoreer met peterselie.
Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw gamba's dan HIER

Recept van:

Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment