Sliptongen met huisgemaakte remouladesaus

Bereidingswijze:

Verwarm in een grote pan 50 gram boter en 2 eetlepels olie en laat dit smelten.

Haal de sliptongen door de bloem en schud daarna goed af.

Bak de sliptongen circa 2 min per kant.

Meng alle ingrediënten voor de remouladesaus door elkaar.

Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw slibtongen dan HIER

Recept van:
Just One Chef


Ingrediënten voor 4 personen:

  • 8 sliptongen
  • 50 gram boter
  • 2 eetlepels olie
  • 100 gram bloem
  • 15 gram vers gesnipperd sjalot
  • 30 gram gesneden augurk
  • 5 gram kappertjes
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 3 gram gesneden peterselie
  • 3 theelepels mosterd
  • 1 eetlepel kwark
  • Zout en peper
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!