Tonijnsteak op Japanse wijze

Bereiding:

Verwarm de BBQ met gietijzeren rooster voor op 220 graden en direct vuur.

Wrijf de tonijnsteaks in met olijfolie en besprenkel met peper.

Grill de tonijnsteaks kort aan 2 kanten (1-2 min per kant) en maak een mooie grillruit door halverwege een kwartslag te draaien. Je kan de tonijn ook aan 1 kant grillen als je hem rauwer wilt eten.

Maak in de tussentijd de borden klaar met gemberblokken, kikoman en wasabi.

Haal de tonijnsteaks van het vuur en serveer op de borden. Tonijn kan je rauw eten, doorbakken is zonde.

Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw tonijn dan HIER

Recept van:
bEGGyardChef


Ingrediënten voor 4 personen:

  • Tonijnsteak (4 stuks van ca. 200g)
  • Gembervlokken
  • Wasabi
  • Kikkoman
  • Olijfolie
  • Peper
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!