Oesters met bieslook en framboos vinaigrette

Ingrediënten voor 4 personen:
12 x Gillardeau oester no. 4
8 stengels bieslook
8 el frambozenazijn 
Kleine sjalot
4 el mayonaise

Bereiding:

We beginnen met het maken van de bieslook mayonaise. Snijd de bieslook fijn, doe daar 4 el mayonaise bij. Neem een klein sjalotje, snijd deze fijn en meng met 8 a 10 eetlepels frambozen azijn. Neem een oestermes en steek hem voorzichtig in de puntige kant van de oester. Snijd de sluitspier los en keer de oester om. Leg de oester op grof zeezout of cruced ice. Maak de oester af met de sjalot-framboosvinaigrette en de bieslook mayonaise.
Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw Gillardeau oesters dan HIER

Recept van:

Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment