Dorade met ratatouille

Ingrediënten voor 4 personen

4 st dorade
2 citroen
2 aubergine
4 st tomaat
2 st courgette
4 takjes rozemarijn
4 takjes thijm
4 takjes basilicum

Keuken benodigdheden :

Blauwe snijplank
Keukenmes
Oven
Oven plateautjes
Bak pan
Zout/peper

Bereidingswijze:

We beginnen met de oven aanzetten op 180 graden . (Voor de vis)
Daarna snijden we de groente in dunne plakjes en bakken die op middel hoogvuur.
Die maken we opmaak met zout & peper.
Als we alle groente hebben gesneden gaan we aan de vis beginnen. Maak 4 snedes in de vis en vul die met citroen en rozemarijn. Aan de binnenkant van de vis doen we een klein beetje zout. De dorade gaat plus minus 15 minuten op 180 graden in de oven. Als de vis 10 minuten in de oven zit doe je de gebakken groente nog even opwarmen.
Na die 15 minuten kun je aan de vis zien dat die gaar is, Als je de huid makkelijk van de filet kan halen, en de oogjes helemaal dof zijn geworden.
Eet u smakelijk.
Recept van:

Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment