Dorade met ratatouille

Bereidingswijze:

  • We beginnen met de oven aanzetten op 180 graden . (Voor de vis)
  • Daarna snijden we de groente in dunne plakjes en bakken die op middel hoogvuur.
  • Die maken we opmaak met zout & peper.
  • Als we alle groente hebben gesneden gaan we aan de vis beginnen. Maak 4 snedes in de vis en vul die met citroen en rozemarijn. Aan de binnenkant van de vis doen we een klein beetje zout. De dorade gaat plus minus 15 minuten op 180 graden in de oven. Als de vis 10 minuten in de oven zit doe je de gebakken groente nog even opwarmen.
  • Na die 15 minuten kun je aan de vis zien dat die gaar is, Als je de huid makkelijk van de filet kan halen, en de oogjes helemaal dof zijn geworden.
  • Eet u smakelijk.

Recept van:
Stefhan Raggers


Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 st dorade
  • 2 citroen
  • 2 aubergine
  • 4 st tomaat
  • 2 st courgette
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 takjes thijm
  • 4 takjes basilicum

Keuken benodigdheden :

  • Blauwe snijplank
  • Keukenmes
  • Oven
  • Oven plateautjes
  • Bak pan
  • Zout/peper
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!