Recepten van Chef Danny jansen

Kerst tips van TV Chef Danny Jansen

Kerst tips van TV Chef Danny Jansen

Onze eigen chef Danny heeft een aantal praktische tips om jouw gerechten tijdens de feestdagen nóg beter te laten slagen. Naast onze uitgebreide video’s...

Garnalen, Gamba’s en Scampi’s, grote keuze bij The Fishlovers

Garnalen, Gamba’s en Scampi’s, grote keuze bij The Fishlovers

Danny kiest voor een heerlijk gerecht met kleine scampi’s door de pasta. Heerlijk van smaak en met een zoetig accent. Hij maakt het af...

Kibbeling, de nummer 1 in Nederland

Kibbeling, de nummer 1 in Nederland

Het meest verkochte stukje vis dat vaak als tussendoortje wordt gegeten. Danny maakt zijn eigen verse versie op basis van onze Vismix. Ook hier...

Oesters, maar dan net even anders!

Oesters, maar dan net even anders!

Danny gaat aan de slag met Oesters. Uit ons grote assortiment heeft hij een heerlijke keuze kunnen maken. Hij legt ook goed uit hoe...

Kreeft, haal het restaurant in huis

Kreeft, haal het restaurant in huis

Een super makkelijk te bereiden Kreeft Popsicle. Ontdooien en de al gekookte kreeft is klaar om er heerlijke gerechten mee te maken. Danny maakt...

Tarbot, nu ook een versie vanuit de Aqua Cultuur

Tarbot, nu ook een versie vanuit de Aqua Cultuur

Danny maakt een heerlijk tarbot die hij zelf fileert. Het neusje van de Zalm maar dan geen Zalm. Hij legt uit wat de tarbot...

De Kreeftenbisque met vele mogelijkheden

De Kreeftenbisque met vele mogelijkheden

Naast de vissoep is er natuurlijk ook de Kreeftenbisque. Zelf maken kost veel tijd dus gebruik onze kant en klare delicatesse en varieer met...

De populaire Zeewolf

De populaire Zeewolf

We zien steeds meer interesse voor deze heerlijke Zeewolf. Daarom hebben we Danny gevraagd een mooi gerecht te maken met deze heerlijke vis. En...