Coquilles op kersenhout gerookt

Ingrediënten voor 4 personen:

Coquilles in schelp (12 stuks)
Olijfolie
Witte peper
Zout

Bereiding:

Maak de BBQ klaar voor indirect grillen op 100 graden.
Open de coquilles en verwijder de ingewanden en spoel onder koud water schoon. Dep droog met keukenpapier.
Voeg aan elke schelp een beetje olijfolie toe (niet op de coquille) en bestrooi de coquilles met een beetje witte peper en zout.
Gooi een handje kersenhout (snippers) op het vuur en rook de coquilles in de schelp op het rooster in ca. 12 minuten tot een kerntemperatuur van 52 graden.
Decoreer eventueel met wat groen.
Eet smakelijk!
Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw coquilles dan HIER
Recept van :

Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment