Coquilles op kersenhout gerookt

Bereiding:

  • Maak de BBQ klaar voor indirect grillen op 100 graden.
  • Open de coquilles en verwijder de ingewanden en spoel onder koud water schoon. Dep droog met keukenpapier.
  • Voeg aan elke schelp een beetje olijfolie toe (niet op de coquille) en bestrooi de coquilles met een beetje witte peper en zout.
  • Gooi een handje kersenhout (snippers) op het vuur en rook de coquilles in de schelp op het rooster in ca. 12 minuten tot een kerntemperatuur van 52 graden.
  • Decoreer eventueel met wat groen.
  • Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw coquilles dan HIER

Recept van :
beggyardchef


Ingrediënten voor 4 personen:

  • Coquilles in schelp (12 stuks)
  • Olijfolie
  • Witte peper
  • Zout
Bekijk assortiment

Chef Danny Jansen

Danny vertelt je alles over het ruime assortiment van The FishLovers en de verschillende mogelijkheden van bereiden.

Bekijken

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!