Zeebaars gerookt op cederhout

Ingrediënten voor 4 personen:
Zeebaars (4 stuks)
Citroen ( 2 stuks)
Thijm
Viskruiden
Olijfolie
Citroen ( 2 stuks)
Thijm
Viskruiden
Olijfolie
Bereiding:
Verwarm de BBQ op direct vuur naar 190 graden. Laat het cederhouten plankje ca. 20 minuten onder water liggen.
Verwijder de vinnen, ingewanden en de schubben. Snij de vis diagonaal in.
Besprenkel de vis met olijfolie en vervolgens met kruiden aan de binnen- en buitenzijde.
Snij de citroen in partjes en leg ze bovenop en in de vis. Doe hetzelfde met de tijm.
Leg de vis met het plankje op de BBQ en grill de vis in ca. 15-20 minuten gaar.
Serveer met gebakken aardappels en gegrilde groenten.
Eet smakelijk!
Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw zeebaars dan HIER
Recept van: