Kabeljauw uit de oven met een korstje van chorizo en broodkruim

INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN:

4x kabeljauw haas zonder vel a 220 gr
Een stukje chorizo
100 gr broodkruim
2 teentjes knoflook, fijngehakt
20 gr boter
2 eetlepels peterselie blaadjes (als laatste toevoegen)
Verse peper en zout

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng alles (behalve de vis) fijn met een keukenmachine.
Bestrooi de vis met zout en peper.
Druk het chorizomengsel op de vis en zet deze een half uur koel weg.
Haal de vis uit de koeling en stop hem voor 10 - 12 minuten in de oven. Let op: check eerst altijd 1 filet of die volledig gaar is voordat je het uitserveert.
Strooi de peterselie over de vis en genieten maar!
PS. Ook erg lekker met een salade en aardappelpartjes.
Eet smakelijk!
Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw kabeljauw haas dan HIER
Recept van:

Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!