Kabeljauw haas met Panko korst uit de oven met asperge puntjes en gepoft mini pomodori tomaten

Ingrediënten voor 4 personen:

4 stukjes kabeljauwhaas a 220 gr
40gr panko
1 teentje knoflook gesnipperd
1 eetlepel gehakte peterselie
1 eetlepel gehakte bieslook
1 citroen (zeste)
2 trosjes mini pomodori tomaatjes
1 pakje aspergepuntjes
Olijfolie
Zout en peper

Bereidingswijze:

⁃ Verwarm de oven voor op 180graden.
⁃ Vet de bodem van een ovenschotel in met olijfolie.
⁃ Hak de peterselie, bieslook en knoflook fijn. 
⁃ Meng met de panko.
⁃ Voeg hierbij ongeveer 1el fijngehakte citroenzeste.
⁃ Kruid de mengeling met peper en zout.
⁃ Giet hierbij ongeveer 3 a 4 el olijfolie en roer even goed door.
⁃ Leg de kabeljauwhaasjes/ filets in de ovenschaal.
⁃ Verdeel het pankomengsel over de stukjes vis.
⁃ Leg de mini pomodori tomaatjes en asperges puntjes erbij en bestrooi met zout en peper
⁃ Zet in de oven en bak de vis gaar in ongeveer 20 a 25 min.
Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw kabeljauw haas dan DIRECT TOEVOEGEN IN WINKELMANDJE

Recept van:

Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment