Kabeljauw haas met Panko korst uit de oven met asperge puntjes en gepoft mini pomodori tomaten
Ingrediënten voor 4 personen:
4 stukjes kabeljauwhaas a 220 gr
40gr panko
1 teentje knoflook gesnipperd
1 eetlepel gehakte peterselie
1 eetlepel gehakte bieslook
1 citroen (zeste)
2 trosjes mini pomodori tomaatjes
1 pakje aspergepuntjes
Olijfolie
Zout en peper
40gr panko
1 teentje knoflook gesnipperd
1 eetlepel gehakte peterselie
1 eetlepel gehakte bieslook
1 citroen (zeste)
2 trosjes mini pomodori tomaatjes
1 pakje aspergepuntjes
Olijfolie
Zout en peper
Bereidingswijze:
⁃ Verwarm de oven voor op 180graden.
⁃ Vet de bodem van een ovenschotel in met olijfolie.
⁃ Hak de peterselie, bieslook en knoflook fijn.
⁃ Meng met de panko.
⁃ Voeg hierbij ongeveer 1el fijngehakte citroenzeste.
⁃ Kruid de mengeling met peper en zout.
⁃ Giet hierbij ongeveer 3 a 4 el olijfolie en roer even goed door.
⁃ Leg de kabeljauwhaasjes/ filets in de ovenschaal.
⁃ Verdeel het pankomengsel over de stukjes vis.
⁃ Leg de mini pomodori tomaatjes en asperges puntjes erbij en bestrooi met zout en peper
⁃ Zet in de oven en bak de vis gaar in ongeveer 20 a 25 min.
⁃ Vet de bodem van een ovenschotel in met olijfolie.
⁃ Hak de peterselie, bieslook en knoflook fijn.
⁃ Meng met de panko.
⁃ Voeg hierbij ongeveer 1el fijngehakte citroenzeste.
⁃ Kruid de mengeling met peper en zout.
⁃ Giet hierbij ongeveer 3 a 4 el olijfolie en roer even goed door.
⁃ Leg de kabeljauwhaasjes/ filets in de ovenschaal.
⁃ Verdeel het pankomengsel over de stukjes vis.
⁃ Leg de mini pomodori tomaatjes en asperges puntjes erbij en bestrooi met zout en peper
⁃ Zet in de oven en bak de vis gaar in ongeveer 20 a 25 min.
Eet smakelijk!
Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw kabeljauw haas dan DIRECT TOEVOEGEN IN WINKELMANDJE
Recept van: