Gamba's in zoetzure saus

Ingrediënten voor 4 personen:

Black tiger gamba’s (1 kg)
Knoflook (3 tenen)
Ananas (1 stuk)
Ketjap manis (4 eetlepels)
Sweet chilisaus (3 eetlepels)
Gembersiroop (2 eetlepels)
Platte peterselie
Stokbrood

Bereiding:

Steek de BBQ aan en verwarm tot 180 graden met een skillet op direct vuur.
Snij de ananas, verwijder de kern en snij in blokjes van ca. 1,5 x 1,5cm.
Snij de knoflook en peterselie fijn.
Bak wanneer de BBQ en skillet op temperatuur zijn de knoflook aan.
Voeg daarna de gamba’s toe en bak ze in 2-3 minuten mooi roze aan beide kanten.
Voeg vervolgens de gembersiroop, sweet chilisaus en ketjap toe en roer goed door.
Als laatste mogen de blokjes ananas erbij en verwarm nog een minuut.
Haal de skillet van het vuur en garneer met de peterselie.
Eet smakelijk!

Wil jij dit gerecht thuis proberen? Bestel jouw gamba's dan HIER

Recept van: 

bEGGyardChef


Echte verse vis!

Bij ons draait alles om echte, verse vis. Dankzij ons efficiënte logistieke proces kunnen we de dagverse vis van de ochtend, dezelfde dag nog fileren en bij jou thuis afleveren. Zonder vertraging of onnodige tussenstappen wordt jouw bestelling gekoeld, gefileerd en reukvrij vacuüm verpakt. Dat proef je meteen!

Bekijk assortiment

Flessenpost: €5 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting op je eerste bestelling!